Prest og profesjon i en ny tid: En prest, en prost og en pamp samtaler om tjenesteboligensom forsvant, det nye timetellingsregimet – og hvor det skal kuttes når Den norske kirke får dårligere rådEn prest, en prost og en pamp samtaler om tjenesteboligensom forsvant, det nye timetellingsregimet – og hvor detskal kuttes når Den norske kirke får dårligere r (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2020)
Prest og profesjon i en ny tid