Ex Libris (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2014)
Fredrik Protin (red.)Från ökenmässa til hårdrock halleluja. Spesialgudstjänester i Borgå stift Aud Valborg TønnessenIngrid Bjerkås. Motstandskvinnen som ble vår første kvinnelige prest