På hvilken måte er du som kateket leder i menigheten, og hvilken form for ledelse har du selv behov for? Om ledelsesutfordringer i lokalmenigheter i Den norske kirke (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2020)
På hvilken måte er du som kateket