(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2025)
Lars J Danbolt, Leif G Engedal, Knut Hestad, Lars Lienoch Hans Stifoss-Hanssen (red.): Religionspsykologi Olaf Aagedal, Pål Ketil Botvar, Ida Marie Høeg (red.): Den offentlige sorgen Markeringer, ritualer og religionetter 22. juli