Bokanmeldelse: Jan Ove Ulstein. Sosiologi, teologi og Helge Hognestads doktoravhandling: Møte og konflikt på det lange 70-talet (Nordic Journal of Practical Theology, 2023)
Anmeldelse av Jan Ove Ulstein: Sosiologi, teologi og Helge Hognestads doktoravhandling: Møte og konflikt på det lange 70-talet.Cappelen Damm Akademisk, 2023. 450 s. Anmeldt av Jan-Olav Henriksen.