Sjelesorg versus konverteringsterapi: Når vi ikke kan eller vil følge konfidenten dit konfidenten peker (Nordic Journal of Practical Theology, 2022)
Artikkelen har sitt utgangspunkt i to presentasjoner som ble gitt under Sjelesorgsymposiet 23. mai 2022 av oss som skriver denne artikkelen. Temaet var «Kan homoterapi være sjelesorg?»