"Trosopplæringsreformen er den største forandringsagenten i presterollen": Presten si intenderte og sjølvopplevde rolle i trusopplæringa (Nordic Journal of Practical Theology, 2021)
"Trosopplæringsreformen er den største forandringsagenten i presterollen". Presten si intenderte og sjølvopplevde rolle i trusopplæringa