(untitled) (Nordic Journal of Practical Theology, 2020)
Det er en glede å presentere en ny utgave av Tidsskrift for praktisk teologi. De to foregående utgivelsene inneholdt bestilte temaartikler: Først ett om sykehusprester/ chaplaincy (2/2019) og så ett om praktisk teologi som fagfelt (1/2020). Derfor er det nå på tide med et nummer fylt med artikler som er sendt til redaksjonen av forskere som er aktive i forskjellige fagfelt innenfor praktisk teologi.