(untitled) (Nordic Journal of Practical Theology, 2013)
Marie Farstad: Skammens spor. Avtrykk i identitet og relasjoner. Jan-Olav Henriksen & Kathrin Pabst: Uventet og ubedt: Paranormale erfaringer i møte med tradisjonell tro. Anna Dalaker: Tro – en kilde til livsmot? Håpets mysterium når sykdom preger livet. William Edward Hull: Strategic preaching: The role of the pulpit in pastoral leadership