(untitled) (Nordic Journal of Practical Theology, 2007)
Christian A. Schwarz: Fargelegg din verden med Naturlig menighetsutvikling. Å erfare alt det Gud har skapt deg til å være. Christian A. Schwarz: Nådegavenes 3 farger. Et treenighetsperspektiv på hvordan dukan oppdage og utvikle dine nådegaver. Ove Conrad Hanssen: Et godt tre bærer god frukt. Visjoner og strategier for utvikling og vekst i lokale menighete. Marit Bunkholt (red.): Møtet med den andre.Tekster av Hans-Stifoss Hanssen Pål Repstad og Jan-Olav Henriksen (red.): Mykere kristendom? Sørlandsreligion i endring Jan-Olav Henriksen og Pål Repstad: Tro i sør. Sosiologiske og teologiske blikk på sørlandsk religion Paul Leer-Salvesen: Moderne prester. Peter Zimmerling: Bonhoeffer als Praktischer Theologe John Swinton and Harriet Mowat:Practical Theology and Qualitative Research