(untitled) (Nordic Journal of Practical Theology, 2006)
Torborg Aalen Leenderts: Når glassflaten brister.Verbum, Oslo 2005. Ola Tjørhom: Kirkens enhet – for at verden skal se og tro. En innføring i økumenisk tenkning. Verbum. Oslo 2005. 144s. Thor Hesselberg (red.): Kirkens framtid – framtidens kirke. Den missiologiske utfordring i de nordiske folkekirker. Luther Forlag, Oslo 2006. Ole Davidsen (red.): Litteraturen og det Hellige. Urtekst – Intertekst – Kontekst.Aarhus Universitetsforlag, Århus 2005.